Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
SupipiibelAutor(id): Linda Petti
Kujundaja: Ulvi Kuusk
Kirjastus: Maalehe Raamat
Linn: Tallinn
Aasta: 1995
Originaalkeel:
Lehekülgi: 152
Seisukord: kaaned kohati kulunud, sisu korras
Mõõdud: 145 × 208 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T065# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 198
Supp on kõige iidsem ja kõige rahvuslikum toit. Pole olemas maad, kus ei keedetaks oma rahvuslikke suppe just nendest toiduainetest, mis sellel maal toodetakse ja saadaval.
Raamatu põhiosa moodustavad tööinimeste ja talurahva tugevamad ja toitvamad supid. Töömehe supis peavad ujuma ka lihapalad.
Märksõnad:
supid
kokaraamatud
retseptid
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Lilian Issako, Laugud aias ja köögis,
Mats, 1996, hind: 7,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2341 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!