Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Seapraad ja kartulisalat. Porsaanpaistia ja perunasalaattia. Kurkistus virolaiseen keittiöönAutor(id): Mikko Savikko
Kirjastus: Ajaleht The Baltic Guide
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel: soome keel
Tõlkija: Maiu Juurik
ISBN: 9789949301188
Lehekülgi: 102
Seisukord: pisut kulunud nurgad, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 225x215 mm
Suurus: kõvas köites raamat (eesti ja soome keeles)
Sisu:
Paralleelselt soome- ja eestikeelne raamat "Seapraad ja kartulisalat - pilguheit Eesti kööki" on ühe soomlase nägemus sellest, missugune on Eesti igapäevane köögikunst.
Paljud rahvad on mõjutanud nii Eesti ajalugu kui ka Eesti kööki. Algupärane toidukultuur on segunenud saksa mõisaköögi ja Vene köögi traditsioonidega. Esimene kokaraamat tõlgiti omal ajal rootsi keelest.
Toidukunst muutub pidevalt kõikjal. Viimasel ajal on Eesti köögis jällegi hakatud hindama kohalikku toitu.
Selle raamatu autoril on nii kokandus-, toidutehnoloogia- kui hotellindusalane haridus ja palju töökogemusi.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Seapraad ja kartulisalat. Porsaanpaistia ja perunasalaattia. Kurkistus virolaiseen keittiöön, Mikko Savikko, Ajaleht The Baltic Guide 2011Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!