Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Suur rasvane üllatusAutor(id): Nina Teicholz
Kirjastus: Peramõtsa Press
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949389988
Lehekülgi: 488
Seisukord: normaalses korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Uuriv ajakirjanik Nina Teicholz paljastab mõeldamatu – kõik, mida me arvasime teadvat toidurasvadest, on vale. Ta dokumenteerib maailmas viimasel kuuel aastakümnel läbi viidud madala rasvasisaldusega toitumiseksperimenti, mis on põhjustanud katastroofilisi tagajärgi inimkonna tervisele. Aastakümneid on räägitud, et parim võimalik toitumine tähendab kärpeid rasva, eriti küllastunud rasva osas. Kui me ei saa rasva vältides tervemaks ja kõhnemaks, siis me järelikult lihtsalt ei pinguta piisavalt ning oleme selles ise süüdi! Aga mis siis, kui madala rasvasisaldusega dieet iseenesest ongi probleem? Mis siis, kui sellised maitsvad toiduained, nagu liha, juust, täispiim ja munad, mida me nii meeleheitlikult, kuigi vastu tahtmist oma igapäevasest menüüst välja tõrjuda üritame, on tegelikult võtmeks võitluses sääraste epideemiate vastu, nagu rasvumine, diabeet ja südamehaigused? Mis siis, kui rasv ei ajagi rasva?
Märksõnad:
kokandus
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!