Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Marineeritud hoidisedAutor(id): Pille Enden
Kujundaja: Aila Utsu-Püttsepp
Kirjastus: Hea Lugu
Linn:
Aasta: 2022
Originaalkeel:
ISBN: 9789916702154
Lehekülgi: 128
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 220x170
Suurus: tavaformaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
Muidugi on köögi- ja puuvilju, marju ja juurvilju kõige kasulikum süüa nende parimas värskuses, aga kui saak on rikkalik, siis saab neid töödelduna pikemalt ja mitmekesisemalt nautida. Kuigi poes on hoidiste valik rikkalik, ei saa see vastu isetehtule.
Raamatust leiab 50 retsepti nii köögiviljade kui ka marjade ja puuviljade marineerimiseks, maitsvate köögiviljasalatite ja praktiliste supipõhjade valmistamiseks. Põnevate uute koosluste kõrval on siin ka nostalgilise Toome salati või tomati-sibulasalati retsept, samuti supiklassikute borši, seljanka, ja rassolniku põhja tegemisõpetused.
Hoidiste valmistamine on loominguline tegevus, kus igaüks saab oma fantaasiat koostise kokkupanemisel ja maitsete timmimisel vabalt kasutada. Tulemus on kohe näha ja pakub nautimisvõimalust kevadeni välja! Autor on aastate jooksul vähendanud äädika kogust ja tõdenud, et hoidised on suurepäraselt säilinud ka vähesema äädikaga. Ka purkide puhtus ja õhukindlalt sulgemine on väga olulised.
Märksõnad:
Hea Lugu
Aila Utsu-Püttsepp
Hind:
21,00 EUROtsing autori järgi:
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Jaak Kask, Valeri Šabanov, German Sayapin, Hans Teder, Angelica Udeküll, Pille Enden, Hele-Mai Alamaa, Kalamehe käsiraamat. 2.osa. Talipüük,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden, Sõstratoidud. Salatitest magusani,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 12,00 eurot
Epp Mihkels, Pille Enden, Muna. Toidud kana-, pardi-, jaanalinnu-, hane-, vutimunadest,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; tekst: Maire Suitsu ; toimetanud Velve Saar, Kama. Eesti rahvustoit,
Ajakirjade Kirjastus AS, 2015, hind: 15,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; toimetanud Velve Saar, Maapirnitoidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2015, hind: 10,00 eurot
Pille Enden, Lia Virkus, Suvikõrvitsatoidud salatitest magusani,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 12,00 eurot
Lia Virkus ja Pille Enden, Õunatoidud. Salatist magusani,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 10,00 eurot
Maire Suitsu; Koostanud: Pille Enden ja Lia Virkus, Tomatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 10,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Pille Enden. Koostanud Maire Suitsu, 100 linnuliharooga,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2341 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!