Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Juhendeid vorstisaaduste valmistamiseksAutor(id): Toimetanud: A. Jakk
Kirjastus: Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus
Linn: Tallinn
Aasta: 1961
Originaalkeel:
Lehekülgi: 220
Seisukord: heas seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Raamat on mõeldud igapäevaseks kasutamiseks lihakombinaatides ja ETKVL-i vorstitööstustes ning õpikuna erialastes õppeasutustes, kaadri ettevalmistamisel ja kvalifikatsiooni tõstmisel.
Märksõnad:
Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus
lihatööstus
vorstid
tootmistehnoloogia
juhendid
käsiraamatud
õppekirjandus
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Juhendeid vorstisaaduste valmistamiseks, Toimetanud: A. Jakk, Eesti NSV Rahvamajanduse Nõukogu Liha- ja Piimatööstuse Valitsus 1961Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!