Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
100 võikreemist lille. Täielik sammsammuline juhend tortide kaunistamiseks võikreemist lilledegaAutor(id): Valeri Valeriano ja Christina Ong
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
Tõlkija: Nelly Orissaar
ISBN: 9789949343423
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x280
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega ja ümbrispaberiga raamat
Sisu:
Aasia liiliatest väikeseõieliste krüsanteemideni – võikreemikunstnikud Valeri Valeriano ja Christina Ong õpetavad selles raamatus teile põhitehnikaid tortidele ja koogikestele lillkaunistuste tegemiseks. Lisaks sellele tutvustavad nad võikreemist lillede valmistamiseks vajalikke põhitõdesid ja nippe ning õpetavad, kuidas teha mitmekorruselisi imetorte. Kaunis raamat on värviküllaseks inspiratsiooniallikaks nii professionaalile kui ka algajale küpsetajale
Variantpealkiri Sada võikreemist lille
Originaali pealkiri 100 buttercream flowers. Eesti keeles
Märksõnad:
Sinisukk
või
kreemid (toit)
kunstlilled
tordid
koogid
kaunistused
käsiraamatud
Hind:
28,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!