Teema: Joogid
Pealkiri:
Chinese WineAutor(id): Zhengping Li
Kirjastus: Cambridge University Press
Linn:
Aasta: 2011
Originaalkeel:
ISBN: 0521186501
Lehekülgi: 138
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, pehmes köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. Y011
This illustrated introduction to Chinese wine explores the history of wine production in China, the legends and customs that surround it and its place in China today. Traditionally, Chinese wine and spirits were made from grain, and had three important uses: to perform rituals, to dispel one's worries and to heal. Today, wine is still believed to have a therapeutic benefit, but the Chinese beverage industry has expanded on a large scale and now includes famous brands of beer and, increasingly, vineyards producing red and white wine for global consumption. Chinese Wine is indispensable reading for both wine-lovers and all those with an interest in the transition from traditional to modern Chinese culture
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Loone Ots, Marko Kulver, Esimene Eesti kokaraamat. Valik retsepte aastast 1781,
Menu Kirjastus, 2011, hind: 35,00 eurot
Anne Kangur, Vene köök,
Odamees, 2003, hind: 9,00 eurot
Ramsay Gordon, Maailma köök,
Best Life, 2010, hind: 20,00 eurot
Andrues Vana, Kuidas kokata,
Andrues, 2005, hind: 9,00 eurot
Pannkoogid,
Septyni Menai, 2009, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kartulitoidud. Kööginurk eriväljaanne 2007,
Septyni Menai, 2007, hind: 4,00 eurot
Signe Donner, Daani kokaraamat,
Noor-Eesti, 1926, hind: 15,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad salatid,
Odamees, 2013, hind: 7,00 eurot
Maire Suitsu, Lia Virkus, Suur küpsetamisraamat I osa,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2350 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!