Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Salasahver. Gurmaanidele ja raamatugurmaanidele (CD puudub)Autor(id): koostanud: Ruth Huimerind
Kujundaja: Anneliis Aunapuu, Ruth Huimerind, Jüri Lõun
Kirjastus: MAP
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
ISBN: 9985787846
Lehekülgi: 128
Seisukord: raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega, kaaned kiletatud
Mõõdud: 182 × 251 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 214
Ruth Huimerind palus tuttavatel kultuuriinimestel kirjutada toidust. Et neist segada potpourri -- kus Tiit Veermäe elegantsed fotod Ruthi metafüüsilisevõitu lavastustest on läbisegi Peeter Sauteri naturalismi ja Andres Maimiku lennukusega. Mati Undi rafineeritud argimütoloogia ja Linnar Priimäe meelisklev vaimline ekskurss juhusliku koka päevikuleheküljega. Rein Paku ja Hirami mõtisklused grotesksete vinjettidega muuseumikogudest. Komponente seovad värskus ja mängulisus. Tuli, millel seda rooga küpsetati, ei kuulu ratsionaalsesse maailma.
toitumistavad, toiduained, toiduvalmistamine, kokaraamatud
Hind:
11,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!