Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toitvad teraviljatoidudAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696970
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
Teraviljade hulka kuuluvad kõrrelised, nagu rukis, oder, nisu, kaer, riis ja hirss, teraviljadeks loetakse ka mittekõrrelised tatar ja kinoa. Kuigi aeg-ajalt paneb järjekordne moodne dieet mõne neist põlu alla, siis on kõik toitumisteadlased ühel meelel, et teraviljatooted on organismile olulised ja vajalikud. Kõik nad sisaldavad palju kasulikke aineid: vitamiine, rasvu, valke, mineraal- ja kiudaineid.
Võtame või kõigile tuttava hommikuse kaerapudru: see on tervislik valik, sest hoiab korras seedimise ja tänu kaeras sisalduvale beetaglükaanile alandab ka kolesterooli.
Teratooteid ostes tasub valida täisteraviljatooted, sest nendes on rohkem kasulikke aineid. Väga oluline on kiudainerikkad kuivad kruubid ehk kooritud ja lihvitud terad ning tangud ehk kooritud ja purustatud terad eelnevalt leotada. Sellega valmistate terad söögitegemiseks ette – need on pehmemad ja valmivad kiiremini – ja omastate ka toitaineid paremini.
Kui valite oma menüüsse tera- ja köögiviljad, siis on teie toiduvalik kindlasti toitev ja tervislik.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
teraviljatoidud
toiduretseptid
kokaraamatud
50 retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Karl Ristikivi. Koostanud Bernard Kangro, Arvo Mägi, Valev Uibopuu, Klaassilmadega Kristus,
Varrak, 2004, hind: 6,00 eurot
Sylvia Plath; koostanud, eestindanud ja järelsõna: Tiina Aug, Luulet,
Eesti Raamat, 1990, hind: 8,00 eurot
Koostanud: A. Mesikäpp, H. Palamets, Tartu 950,
Eesti Raamat, 1980, hind: 4,00 eurot
Tartu Ülikool, eesti keele osakond; kokku seadnud Katrin Kern; harjutused koostanud Karin Kaljumägi, Katrin Kern, Kersti Lepajõe, Urve Pirso ja Maia Rõigas; toimetanud ja täiendanud Tiiu Erelt, Õigekirja ja vormiõpetuse harjutusi,
Tartu Ülikooli Kirjastus, 2011, hind: 8,00 eurot
Marie Under. Koostanud Paul-Eerik Rummo, Mu süda laulab. Luuletusi kolmeteistkümnest kogust,
Eesti Raamat, 1984, hind: 10,00 eurot
Koostanud: Elias Lönnrot, Kalevala,
Eesti Raamat, 1985, hind: 12,90 eurot
Artur Alliksaar. Koostanud: Paul-Eerik Rummo, Olematus võiks ju ka olemata olla,
Perioodika, 1968, hind: 3,80 eurot
Koostanud Tiiu Jõgi ja Helgi Kõiv, Valemid ja teoreemid matemaatika riigieksamiks valmistujale,
Tallinna Tehnikaülikool, 2004, hind: 9,00 eurot
Koostanud Jelena Rootamm-Valter, Ametikirja koostamine (näited Eesti elust),
Vastus, 1999, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Priit Ratassepp, Eesti keele reeglid põhikoolile,
Avita, 2001, hind: 7,00 eurot
koostanud A. Ratassepp; toimetaja R. Lätte, ENSV 1985. a. üldlaulupeo laulud naiskoorile. III,
Eesti Raamat, 1984, hind: 3,00 eurot
Koostanud ja toimetanud: Osvald Viirsoo, Eesti põllumeeste poliitika. Ülevaade Eesti põllumeeste liikumisest 1917-1955,
Eesti Põllumeeste Kogude Esindus Paguluses, 1956, hind: 11,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Maire Suitsu, Eks elati ju ennegi,
Hea Lugu, 2017, hind: 25,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Gordon Ramsay, Gordon Ramsays Home Cooking: Everything You Need to Know to Make Fabulous Food,
Grand Central, 2012, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!