Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidu valmistamine mikrolaineahjusAutor(id): Retseptid: Cecilia Lundin, Birgitta Rasmusson
Kujundaja: Alexandra Frank
Kirjastus: Koolibri
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel: rootsi keel
Tõlkija: Kadi-Riin Haasma
ISBN: 998501510x
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 198 × 248 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Mikrolaineahjus saab valmistada väga erinevaid roogi, alates putrudest kuni küpsetatud merikeelefileeni. Paljudel ahjudel on grill- ja sooja õhu funktsioon, hautamis- ja sulatusprogrammid. Selles raamatus õpetatakse ahju omadusi võimalikult hästi ära kasutama. Aedvili ja kala sobivad eriti hästi mikroahjus küpsetamiseks ning seetõttu on nende kohta palju retsepte. Raamatus on ka juhtnööre mitmete lihtsate liharoogade ning isegi mooside ja maiustuste valmistamiseks.
Originaali pealkiri: Laga mat i mikrougn
toiduvalmistamine, mikrolaineahjud, kokaraamatud, toit, retseptid, kulinaaria
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Anne Lill, konsultant Mihkel Zilmer, Väärt road [õige söömise teejuht],
Menu Kirjastus, 2013, hind: 12,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot
koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!