Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Maitsvad elamusedAutor(id): Toimetaja ja eessõna: Aita Nurga
Kujundaja: Siiri Timmermann
Kirjastus: Äripäev
Linn: Tallinn
Aasta: 2008
Originaalkeel:
ISBN: 9789949434268
Lehekülgi: 238
Sari: Äripäeva raamat
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 155 × 250 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Elamusi toovad hea toit ja jook meeldivas keskkonnas.
Erilistel päevadel tahaks nautida hõrgutisi ning väärt jooki, katta ise pidulaud või minna hoopis välja sööma − häid ideid ja retsepte maitsvate elamuste saamiseks pakub meie samanimeline raamat.
«Maitsvad elamused» sisaldab lisaks klassikalisele kokaraamatule − kaunitele piltidele ja järeletegemist väärt retseptidele − haaravaid lugusid kokakunstist ja selle juurde kuuluvast atmosfäärist. See on justkui erinevate maitsete ümbermaailmareis, kus tutvustatakse paljude maade peent ja vaheldusrikast köögikultuuri.
Raamatus on kolm osa, mis üksteist täiendavad:
Hõrgutised – Eesti köök, Pariisi kaste, kodune leivategu, sushi, India teravad maitsed, Toskaana köök, kulinaarne Island, toiduvalmistamine maooride kombel, Gotlandi maitsed, talleliha, gurmee kala ja kapsaga, lõherull, pliinid kalamarjaga, kaheksajalg, teod, linnuliha, singid, lambaliha, juustu välimääraja, ürdid ja maitseained, puuviljad, magustoidud jm.
Ahvatlevad joogid – šampanja, erinevate maade veinid, bool, konjak, viski, sake, ouzo, grappa, viin, kokteilid, glögi, õlu, tee.
Mõnus atmosfäär – portreelood Eesti tippkokkadest.
Sari: Äripäeva raamat
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!