Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Sushi. Riisist rulliniAutor(id): Toomas Lember
Kujundaja: Ivari Lipp, fotod Annika Haas ja Margus Johanson
Kirjastus: Eesti Ajalehed
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel: eesti keel
ISBN: 9789949478026
Lehekülgi: 144
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 224 × 226 mm
Suurus: suures formaadis kõvade kaantega
Sisu:
„Sushi. Riisist rullini” on esimene kodumaine oma autori sushi-raamat.
Raamatust leiate palju sushi’sid, mis on valmistatud just kohalikest Eesti toorainest. Lisaks klassikalised sushi-retseptid. Ja muidugi kõik, mis puudutab sushi tegemist: missuguseid töövahendeid ja aineid vaja läheb ning kuidas valmistada eri sushi-liike.
Peale retseptide saab siit raamatust ka ülevaate sushi-ajaloost, etiketist ja teadmisi sushi’st kui tervislikust ja täisväärtuslikust toidust. Sushi on väga tervislik ja kõrge toiteväärtusega. Sushi põhikomponendid – kala, riis, aedviljad, sojakaste ja nori – on madala kalorsusega ning väga toitvad.
Raamatu autor Toomas Lember on arvatavasti pikima töökogemusega eestlasest sushikokk. Lisaks kümneaastasele igapäevasele tööle sushi-kokana on ta läbi viinud lugematul hulgal sushi-koolitusi. Tema koostatud retsepte ja artikleid on avaldanud mitmed Eesti ajalehed ja ajakirjad.
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Sushi. Riisist rullini, Toomas Lember, Eesti Ajalehed 2010Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!