Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmastAutor(id):
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Toomas Metsis
ISBN: 9789985206355
Lehekülgi: 110
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 215x290
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
See, et jahust ja veest võib saada klassikalisi spagette, fusillisid, rigatonisid, kannelloone, ravioolisid jt, on lausa uskumatu. Kuidas neid ka ei nimetataks, kõik nad on valmistatud kõvast nisust. Siit raamatust saate ideid, kuidas koos köögiviljast, lihast, ulukilihast, kalast ja mereloomadest tehtud raguude, kastmete, maitsetaimede, juustu või koorega saab sellistest taignaviguritest valmistada oivalisi roogi.
Märksõnad:
Avita
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Peeter Kard, 33 sousti,
Perona, 1991, hind: 2,50 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 5,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 3,00 eurot
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!