Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Kartul ja teised maitsvad juurikadAutor(id): koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2021
Originaalkeel:
ISBN: 9789949696727
Lehekülgi: 56
Sari: 50 retsepti!
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Kes meist ei teaks, et iga päev peab sööma vähemalt pool kilo aedvilja. See tundub tülikas, sest juurvilju peab pesema, koorima ja tükeldama ning lõpuks neist ka toidu valmistama.
Tegelikult on köögiviljad nii maitsvad ja tervislikud, et kogu nähtud vaev tasub end kuhjaga ära. Tuleb vaid fantaasiale voli anda ja juurvilju vaheldusrikkalt kasutada.
Kartulite või makaronide asemel võib liharoa lisandiks pakkuda näiteks porgandit. Tõmba kooritud porgandist koorimisnoaga pikad õhukesed ribad. Hoia neid lühikest aega keevas vees ja ongi magus praekõrvane olemas. Ribasid võib kasutada ka toorsalatis. Tihtipeale ei taha lapsed keedetud porgandit, küll aga söövad hea meelega lihapalle. Kotleti- ja lihapallitaina hulka võib rohkelt porgandit riivida, see annab hea magusa maitse ja märkamatult saab kätte ka päevase juurviljaportsu.
Kõige paremad on muidugi hooajalised aedviljad, kuid õnneks leiab ka külmletist tükeldatud ja külmutatud aedvilju, millest saab kiiresti õhtusöögi valmistada.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
köögiviljad
köögiviljatoidud
juurviljad
kokaraamatud
50 retsepti!
Viiskümmend retsepti!
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
Koostanud ja toimetanud Jaan Eilart, Raamatulooline Eesti. Kodumaa tundmise allikad,
Eesti Raamatu Aasta Peakomitee, 2000, hind: 12,00 eurot
Karl Eduard Sööt. Koostanud Ralf Parve, Lastelaulud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 6,00 eurot
Koostanud Malle Ruumet, Eesti-itaalia vestmik. Estone-italiano guida di conversazione,
Ilo, 1999, hind: 15,00 eurot
Koostanud Piret Lotman, Uurimusi tsensuurist / Papers on censorship,
Eesti Rahvusraamatukogu, 1995, hind: 5,00 eurot
koostanud Peeter Tooma, Tule minuga,
Eesti Raamat, 1990, hind: 3,50 eurot
Koostanud: Nikolai Remmel, Eesti muinasjutud vene õppekeelega koolidele,
Valgus, 1973, hind: 4,00 eurot
Koostanud: Mall Hiiemäe, Vainoköis. Valik Kodavere pajatusi,
Perioodika, 1974, hind: 2,00 eurot
Koostanud ja toimetanud Sirje Helme, Kunst 1990/01 (75). Kujutava ja tarbekunsti almanahh,
Kunst, 1991, hind: 3,00 eurot
Koostanud U.Valk ja J. Eilart, Eesti metsad,
Valgus, 1974, hind: 6,00 eurot
Jean-Jacques Rousseau. Koostanud: Hans Roos, Émile,
Olion, 1997, hind: 17,00 eurot
Koostanud Raivo Lillemets, Vajan relva! (5. osa). Relvaseadus ja relvade omandamise uus kord,
Talmar ja Põhi, 2004, hind: 4,00 eurot
Koostanud Ann Vihalem, Turunduse alused,
Külim, 2008, hind: 24,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Jamie Oliver, Jamie teeb,
Pegasus, 2014, hind: 25,00 eurot
Joel Ostrat, Joel Ostrat ja superbandiidid. Päris kokaraamat: retsepte ja köögiseiklusi Lõuna-Eestist,
2015, hind: 21,00 eurot
Ragne Värk, Andra Kalda, Retseptisahtel käsitöökapis,
Varrak, 2013, hind: 15,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Aaro Lode, Kristjan Lepp, Tai köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 15,00 eurot
Koostaja: Pille Petersoo, Nami-Nami. Maailma maitsed,
Varrak, 2013, hind: 12,00 eurot
Gönül Paksoy, Türgi köök,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Kokaraamatud all on 2361 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!