Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 132
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.
kokaraamatud, toit
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 10,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!