Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet CookbookAutor(id): Koostanud Siiri Kirikal
Kujundaja: Mart Nigola
Kirjastus: Eesti Ekspressi Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
Tõlkija: Indrek Arula, Tiit Blaat, Meelis Jääger, Vallo Kruuser, Kristjan Lepp, Ingmar Muusikus ja Jüri Seljamaa
ISBN: 9985974353
Lehekülgi: 122
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 220 × 280 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 122
"Eesti Gourmet Kokaraamat" viib sind lähemale Eesti haute cuisine´le ning selle kulinaarsetele saladustele. Ahjusoojad odrajahukaraskid võiga, suitsutatud lambakarre, ahjukartulid, vürtsikilu ja sült – kõik need parimaist parimate kokkade valmistatud iidsed Eesti road kutsuvad ergutama maitsemeeli.
Eesti ja inglise keeles.
Märksõnad
toidud
toiduvalmistamine
Eesti
kokaraamatud
Hind:
20,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Maitsvad suupisted,
Odamees, 2015, hind: 10,00 eurot
Linda Petti, Roosõielised Linda Petti köögis,
Valgus, 1992, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!