Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Valik toiduretsepteAutor(id): M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1974
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 254
Seisukord: kulunud kaaned, veidi katkine selg, pisut kulunud leheservad, sisu olemas ja loetav
Mõõdud: 130x200 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Kolmas, parandatud ja täiendatud trükk.
*Toitlustamise põhialused
*Külmtoidud
*Võileivad
*Supid
*Lihatoidud
*Toidud subproduktidest
*Toidud verest
*Kalatoidud
*Köögiviljatoidud
*Seenetoidud
*Toidud taignatest ja makaronidest
*Munatoidud
*Kohupiima- ja trenspiimatoidud
*Magustoidud
*Taignatooted
*Kastmed
*Joogid
Hind:
3,80 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!