Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Chefs without borders. Peakokad Ida-VirumaalAutor(id): Toimetanud Katrin Streimann
Kujundaja: Külli Kuusik
Kirjastus: AS Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2004
Originaalkeel:
Lehekülgi: 96
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 176 × 207 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 108
Põhjamaade ja Baltimaade peakokkade festival «Piirideta kokad» (Chefs without borders) toimus 18.-22.08.2004 Narvas. Kokkusaamise korraldasid Narva Kutseõppekeskus ja Eesti Peakokkade Ühendus.
Hea lugeja, oled ulmeliste aroomide keskel, reisil koos erinevate maade meisterkokkade poolt valmistatud ja meie esivanemate poolt loodud rahvustoitude ja kulinaaria tänapäevaste tippelamustega. Raamatus pakume trendikat mõtet teostamiseks nii argipäevaks kui pühadeks.
Ago Silde, Ida-Viru maavanem
Märksõnad:
kokad
kutsevõistlused
rahvustoidud
festivalid
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot
Colin Grodnik, Debbie Grodnik, 365 suppi. Erinev supp aasta igaks päevaks,
Odamees, 2005, hind: 7,00 eurot
Anne Sheasby, Maitsvad lahjad toidud. Hõrgud retseptid tervislikuks toitumiseks,
Sinisukk, 2000, hind: 15,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Kerged magustoidud [50 retsepti!],
Ühinenud Ajakirjad, 2018, hind: 5,00 eurot
Koostaja Gerda Kroom, Moodsad ahjuküpsetised. Toidu valmistamine küpsetuskotis, fooliumis, küpsetuspaberis ja tinas,
Odamees, 2024, hind: 15,00 eurot
Koostanud Erik Enden, Pille Enden, Laste kokaraamat,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2323 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!