Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Peolauad, katmine, serveerimine, etikettAutor(id): Virve Karu, Sigrid Soomre
Kujundaja: Sigrid Soomre
Kirjastus: Virve Karu
Linn:
Aasta: 2010
Originaalkeel:
ISBN: 9789949212156
Lehekülgi: 160
Seisukord: kaaned kohati kulunud, sisu korras, raamatukogust kustutatud eksemplar templite ja kirjetega
Mõõdud: 297x210
Suurus: suures formaadis, pehmes köites
Sisu:
Etikett on ladinakeelsest väljendist tuletatud mõiste, mis oma olemuselt tähendab mudelit, näidist või eeskuju, kuidas midagi teha. Selles mõttes ongi siin tegemist mudelite kogumiga, kuidas peolauda katta, külalisi lauda paigutada ning neile sööke-jooke serveerida.
Seega peaks antud raamatust abi olema nii kutsekooli õpilastele, õpetajatele, gümnaasiumi kodunduse õpetajatele, vastuvõttude korraldajatele ning ka igale koduperenaisele, kes soovib oma külalisi laitmatult võõrustada.
Märksõnad:
Virve Karu
Sigrid Soomre
peod
serveerimine
toidud
joogid
etikett
lauakombed
lauakatted
lauanõud
käsiraamatud
õpikud
kutsekooliõpikud
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!