Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Värvilised salatidAutor(id): Angelica Udeküll
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949502776
Lehekülgi: 140
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 245x175x15 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
„Igal kokal on oma lemmiktoidud, mis inspireerivad rohkem ja mille õnnestumise protsent on peaaegu alati maksimumilähedane,” ütleb Laulasmaa Spa peakokk Angelica Uudeküll. Sellesse raamatusse ongi Angelica kogunud oma lemmiksalatid, mille maitsekombinatsioonid on talle meeltmööda või kutsunud esile vaimustuse komponentide ootamatust kooskõlast. Kuusevõrsetega marineeritud pardifilee ja kadakamarjadega marineeritud lõhe salatikomponendina, soe kukeseenesalat, vürtsikas maisisalat, porgandi-mangosalat, kaalika-ananassisalat on kooslused, mis räägivad ise enda eest. Lisaks valmivad kõik mahlased, vitamiinidest pungil ja maitseelamusi pakkuvad salatid kiirelt, ilma tundide pikkuse ettevalmistustööta. Retseptidele lisaks leiab raamatust ülevaate erinevatest salatitaimedest, valiku kergelt kokkusegatavatest kastmetest ja Angelica praktikas järeleproovitud salativalmistamise nippidest.
Hind:
15,00 EUROtsing autori järgi:
Jaak Kask, Valeri Šabanov, German Sayapin, Hans Teder, Angelica Udeküll, Pille Enden, Hele-Mai Alamaa, Kalamehe käsiraamat. 2.osa. Talipüük,
Ajakirjade Kirjastus, 2016, hind: 13,00 eurot
Mai Maser, Margus Tamm ja Angelica Udeküll, Hõbedaste aastate kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 17,00 eurot
Angelica Udeküll, Raili Mikk, Tervislikud toidud,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 8,00 eurot
tekst: Priit Kuusk; retseptid: Kristo Malm, Ott Tomik, Märt Metsallik, Radoslav Mitro, Priit Kuusk, Ats Pärn, Angelica Udeküll, Ants Uustalu, Taavi Adamson, Tõnis Saar, Jorma Riivald, Wend Weis,
Hea Lugu, 2017, hind: 20,00 eurot
Angelica Udeküll, Ants Uustalu, Arvo Tuvikene, Epp Mihkels, Kaie Mei, Margo Pajuste, Pille Enden, Triin Sander, Lest. Eluviisid. Püügitehnikad. Retseptid,
Ajakirjade Kirjastus, 2017
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 19,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 2,50 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!