Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Saadikuproua hõrgutisiAutor(id): Kaarina Kaurinkoski
Kujundaja: Piret Niinepuu-Kiik
Kirjastus: Perioodika
Linn:
Aasta: 1995
Originaalkeel:
ISBN: 5797905809
Lehekülgi: 95
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 197
Köögiviljatoite
Kaarina Kaurinkoski on tuntud isikupäraste ja huvitavate kokaraamatute autorina. Eesti keeles on tema töödest varem ilmunud «Seenetoidud», mis sai suure menu osaliseks.
Käesoleva raamatu eesmärgiks on tutvustada aed-, puu- ja juurvilju, mis ei kuulu traditsioonilisse eesti kööki, kuid on tänapäeval meie perenaistele kättesaadavad, nagu artišokk, avokaado, endiivia, spargel, mitmesugused salati- ja paprikaliigid. Pakutakse aga ka uudseid toite, mida võib valmistada tuntud köögiviljadest – porgandist, peedist, kartulist või kapsast.
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Toivo Niiberg, Priit Põldma, Aia- ja metsasaaduste säilitamine. Hapendamine,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 7,00 eurot
Enn Tobreluts, Liharaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2004, hind: 15,00 eurot
Nigella Lawson, Nigellissima. Kiired itaaliapärased road,
Ajakirjade Kirjastus, 2013, hind: 19,00 eurot
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!