Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Vein ja toitAutor(id): Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste
Kujundaja: Rein Seppius
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel:
ISBN: 9949427126
Lehekülgi: 239
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 175 × 245 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 121
Milline vein? Milline toit? Milline vein millise toiduga? Kuidas leida külluslikelt veinilettidelt just endale õige jook?
Nõuande- ja retseptiraamat "Vein ja toit" on mõeldud kokandus- ja maitsehuvilisele, kes soovib pakkuda meeldejäävat ja huvitavat einet ning sobitada seda täiusliku veiniga.
Raamatus avavad veini ja toidu sobitamise mitmekülgset maailma Eesti esisommeljeed Kadri Kroon ja Urvo Ugandi. Retseptid valis ja valmistas Cordon Bleu kokk Andrus Laaniste.
Vastuse saab ka küsimustele, millise veiniga millist juustu serveerida ning kuidas sobitada veini ja järelrooga.
Variantpealkiri: Vein & toit
Märksõnad:
vein
toidud
serveerimine
toitumistavad
käsiraamatud
toiduretseptid
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
18,00 EUROtsing autori järgi:
Kadri Kroon, Juust. Avasta. Maitse. Naudi,
Ajakirjade Kirjastus, 2011, hind: 20,00 eurot
Angeelika Kang, Kadri Kroon, Tee,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 15,00 eurot
Kadri Kroon, Eesti memmede varjatud saladused. Retsepte minu lapsepõlvest. The Best Kept Secrets of Estonian Grannies. Recipes from my Childhood,
Ajakirjade Kirjastus, 2009
Kalev Kesküla, Siiri Kirikal ja Kadri Kroon, Suur veinijuht. Kalev Kesküla uuendatud veinileksikon,
Eesti Ekspress, 2014
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 2,50 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!