Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toidud juustust ja juustugaAutor(id): Marika Vingissar
Kujundaja: Anu Maarand
Kirjastus: Ühinenud Ajakirjad
Linn: Tallinn
Aasta: 2022
Originaalkeel:
ISBN: 9789916715451
Lehekülgi: 56
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 168x228mm
Suurus: piklikus formaadis ning pehmes köites raamat
Sisu:
Juust on imeline toiduaine, mis võib olla ühtaegu peen ja kallis hõrgutis, aga ka harjumuspärane võileivakate. Algselt lihtne talupojatoit on Tuhkatriinu kombel teinud ajas läbi suuri muutusi. Näiteks loetakse fondüü alguseks omaaegset karjuste teguviisi, kes soojendasid kõva juustutükki lõkkel ja kastsid leivatükke sulajuustu sisse.
Juust teeb kõik toidud maitsvaks. Supid, ahjuroad, salatid, omletid – pole rooga, kuhu juust ei sobiks. Kuna juust on rasvane ja soolane, siis maitsestamiseks piisab ka väikesest kogusest.
Ja kui ei tule ühtegi mõtet, mida õhtuks süüa teha, siis ahjuplaaditäis sooje juustusaiu sobib alati kõigile.
Märksõnad:
Ühinenud Ajakirjad
Anu Maarand
kokaraamatud
toiduretseptid
Hind:
6,00 EUROtsing autori järgi:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Head eesti toidud. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Hommikusöök annab hoogu,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Talvised pirukad ja hautised,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Toekad taimetoidud,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Peolaua parimad palad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Maitsvad marjad mitmel moel,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 5,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Toitvad teraviljatoidud,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
retseptid ja koostanud Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Laste lemmikud,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Hapendamine ja marineerimine. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2023, hind: 6,00 eurot
Marika Vingissar, Lihtsad magustoidud. Kodu ja Aed praktiline retseptivihik,
Ühinenud Ajakirjad, 2022, hind: 6,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 2,50 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!