Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Stressivaba kokkamine. Lihtsalt, kiirelt ja praktiliseltAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2015
Originaalkeel:
Tõlkija: Jana Johanson
ISBN: 9789949342679
Lehekülgi: 240
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 160x125
Suurus: väikses formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
"Lühikesed ostunimekirjad, igal pool müügil olevad koostisained ja lihtne valmistusviis ‒ need on märksõnad, millest juhindudes saate hästi, aga samas kiirelt ja stressamata toitu valmistada.
Raamatus jagatakse ka näpunäited toiduvalmistamise paremaks planeerimiseks ja ettevalmistuste tegemiseks, mis teevad kokkamise hõlpsamaks ning jätavad rohkem aega lõpptulemuse nautimiseks.
Raamatust leiate retsepte igaks puhuks – nii maitsvate õhtusöökide, vaheldusrikaste vahepalade kui ka pidulikumate roogade valmistamiseks.
"
Originaali pealkiri Stressfrei kochen. Eesti keeles
Märksõnad:
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Sinisukk
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden ja Lia Virkus, Nutika perenaise kokaraamat. Kuidas valmistada perele süüa 30 kuni 70 krooniga?,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 20,00 eurot
Eva Pärtel, Küpsetaja käsiraamat,
Varrak, 2021, hind: 22,00 eurot
Pille Enden, Pajaroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Tiina Enden, Hea enesetunde road,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 12,00 eurot
Marje Sepp, Imesupp ehk kuidas saledaks saada,
Perioodika, 1995, hind: 3,00 eurot
Koostanud: Klaire Kolmann ja Kairi-Kaia Truusa, Ravitoitude kokaraamat. Kuidas toidu abil terveks saada ja terveks jääda,
Agitaator, 2012, hind: 17,00 eurot
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1978, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 2,50 eurot
Kadri Kroon, Urvo Ugandi, Andrus Laaniste, Vein ja toit,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 18,00 eurot
Laine Remmelgas, Magustoidud (käsiraamat),
Valgus, 1985, hind: 2,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!