Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
POPKORN!Autor(id): Carol Beckerman. Toimetanud: Evelin Piip
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
Tõlkija: Tiia Nightingale
ISBN: 9789949340293
Lehekülgi: 144
Seisukord: heas korras raamat
Mõõdud: 230x230x14 mm
Suurus: suures formaadis ja kõvade kaantega raamat
Sisu:
"Magus, maitseainetega maitsestatud, karamelline, soolane või vürtsikas – klassikaline krõbe kodus valmistatud popkorn sobib peaaegu iga kujuteldava maitseainega. Köögikapi klassik ja masside lemmik, omatehtud popkorn lausa kutsub maitsetega katsetama.Tuttavatest maitsetest eksootiliste kombinatsioonideni – loomingulised kodu- ja professionaalsed kokad taasavastavad ja isikupärastavad seda pere lemmikut nagu ei iial varem.
„Popkorn!” on ideaalne inspiratsiooniallikas neile, kes soovivad kodus kiiresti valmistada lihtsaid suupisteid. Raamatust leiate 100 originaalset isuäratavate maiuspalade retsepti, mis hõlmavad maitseid soolasest magusani. Retsepte täiendavad fotod.
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!