Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
PärmitainakaraskidAutor(id): Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi
Kujundaja: Rosalba Gioffrè, Marco Nardi
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985735250
Lehekülgi: 40
Sari: Minikokaraamat
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 107 × 140 mm
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Sarja iga kokaraamat käsitleb ühte toiduainet või toitu, esitades selle kohta 20-25 eri retsepti. Toidud varieeruvad klassikalistest läbiproovitud roogadest kuni maailma eri paigust pärit rahvulike ja eksootilisteni. Kõik retseptid on varustatud värvifotoga. Taskukohane ja mitmekülgne kokaraamatute sari võimaldab osa saada rahvusvahelise autorite meeskonna köögikunstisaladustest.
kokaraamatud, toit, kokakunst, retseptid
Sari: Minikokaraamat
Hind:
4,00 EUROtsing autori järgi:
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Pastakastmed,
Sinisukk, 2002, hind: 3,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Küpsised,
Sinisukk, 2002, hind: 3,00 eurot
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè ja Mollie Thomson, Juust. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2003, hind: 4,00 eurot
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Muna,
Sinisukk, 2003, hind: 4,00 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Sara Vignozzi; toimetanud Marika Flaur, Šokolaad,
Sinisukk, 2002
Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Sara Vignozzi, Risotod,
Sinisukk, 2002
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Koogid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Minikokaraamat: Leib,
Sinisukk, 2003
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè, Mollie Thomson, Koogid,
Sinisukk, 2003
Carla Bardi, Rosalba Gioffrè ja Mollie Thomson, Vorstid,
Sinisukk, 2003
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!