Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jamie ItaaliaAutor(id): Jamie Oliver. Toimetanud: Helen Kõrgesaar
Kujundaja: Jan Garshnek, kaanekujundus David Loftus
Kirjastus: Pegasus
Linn: Tallinn
Aasta: 2010
Originaalkeel:
Tõlkija: Heija-Liis Kaljuste
ISBN: 9789949472208
Lehekülgi: 320
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 252x194x32 mm
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
JAMIE OLIVER hakkas süüa tegema vanemate pubis „The Cricketers”, mis asus Claveringis Essexis Suurbritannias, kui ta oli kaheksa-aastane. Sestsaati on ta töötanud koos mitme maailma kõige parema kokaga. Nüüd peab ta restorani „Fifteen”, üht Londoni parematest, ning juhib telesarja „Jamie’s Kitchen” kanalil Channel Four. Jamie algatas ja lööb endiselt kaasa fondi „Fifteen Foundation” töös, mis pakub koolitust noortele puuetega inimestele. 2005. aastal algatas ta praegugi jätkuva kampaania parendamaks koolilõuna kvaliteeti Suurbritannias. Tänu Channel Four’ sarjadele on Jamie Oliver kindlasti üks populaarsemaid kokki maailmas. Jamie Oliveri jaoks tähendab söök kõike seda, mis seostub õnneliku eluga. Jamie, hetkel üks briti populaarsemaid kokki, on välja andnud juba väga mitu raamatut, nendest ehk tuntuim on "Õnnelikud päevad superkokk Jamie Oliveriga", mis on ilmunud ka eesti keeles. Jamie propageerib parimaid toiduaineid ning maitsva ja lihtsa toidu seltskondlikku valmistamist võimalikult vähese vaevaga. Käesolevas raamatus toob Jamie meie ette Itaalia parimate roogade retseptid. Raamat järgib parimate Itaalia menüüde ülesehitust – siin on eelroad, pitsad, esimene käik (supid, pasta, risoto), salatid, põhiroad (liha- ja kalaroad) kõrvalroad, ja magustoidud. Illustreeritud fotodega nii toitudest kui Jamie’st ja tema Itaalia sõpradest. „Itaallaste elustiil, toit, tavad ja dialektid on nii mitmepalgelised. Ja just seepärast on see maa minu kui koka jaoks nii neetult põnev. Teate mis? Ma oleksin pidanud olema itaallane. Tegelikult tunnengi ma Itaalias olles ennast itaallasena.” - Jamie Oliver
Hind: -

Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Jamie Itaalia, Jamie Oliver. Toimetanud: Helen Kõrgesaar, Pegasus 2010Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Vaikimisi me ei teavita raamatukogudest mahakantud, templitega ega keskmisest kulunumas seisukorras eksemplaridest. Kui siiski soovid nende kohta teavitust, siis lisa vastavatele ridadele linnukesed.
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2341 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!