Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rõõmsameelne riisAutor(id): Koostanud Martti Koppel
Kujundaja: Mare Koha
Kirjastus: Erahariduskeskuse Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
ISBN: 9949101158
Lehekülgi: 64
Sari: Retseptikogu Soolatera
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 245 × 172 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, spiraalköites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 131
Riisiroogade valmistamisest on iga maa kokal oma tõekspidamised ja arusaamad. Mõned neist eelistavad enne keetmist riisi leotada, mõned keedavad rohkes vees, mõned väheses vedelikus ja mõned ei keedagi, vaid küpsetavad seda pannil, kuumas õlis või võis ning alles seejärel lisavad veidi vedelikku ja hautavad küpseks.
Ehkki eestlased on läbi aegade olnud peamiselt kartulisööjad, tundub siiski, et riis on tänapäeval hästi omaks võetud.
Märksõnad:
riis
toidud
riisitoidud
kokaraamatud
Sari: Retseptikogu Soolatera
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
August Alop, Martti Koppel, Geniaalsed grillroad,
AS Erahariduskeskus, Mainori Kirjastus, 2001, hind: 6,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Külluslik kala,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 7,00 eurot
August Alop ja Martti Koppel, Teistmoodi tordid,
Erahariduskeskus, 2001, hind: 5,00 eurot
August Alop, Martti Koppel, Kuldaväärt kana,
Erahariduskeskus, 2000, hind: 4,50 eurot
Martti Koppel, Sõbralikud supid,
EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Sarmikad salatid,
Mainori Kirjastus, 2002, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Paeluvad pastad,
AS Erahariduskeskus, Mainori kirjastus, 2002, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Martti Koppel, Põnev piim,
Erahariduskeskuse Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Martti Koppel, Peibutavad pirukad,
Erahariduskeskuse Kirjastus, 2002, hind: 7,00 eurot
Martti Koppel, Lihtsalt lastele,
Mainori Kirjastus, 2002, hind: 3,20 eurot
Martti Koppel, Laitmatud liharoad,
EHK Kirjastus, 2003, hind: 5,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Sirje Rekkor, Eewe Kärblane, Inge Laur, Irina Bogdanova, Lulli Taaver, Maire Merits, Marje Mäekalle, Tiina Parm, Tiiu Toompuu, Õile Aavik, Ülle Kruuda, Anne Kersna, Dina Aarma, Kulinaaria,
Argo, 2009, hind: 18,00 eurot
Linda Petti, Juust,
Valgus, 1978, hind: 1,00 eurot
Liselotte Forslin, Jan Gradvall, Texmex,
Sinisukk, 2003, hind: 8,00 eurot
Jaan Välimaa, Kalatoidud,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1964, hind: 3,50 eurot
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!