Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Laineahjuroad. 125 hõrku retsepti eksklusiivsete fotodegaAutor(id): Renate Kissel
Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel:
Tõlkija: Krista Laasberg
Lehekülgi: 208
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Seisukord: pleekinud kaaned, muus osas normaalses korras raamat
Mõõdud: 176 × 247 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 177
Retseptiraamat räägib kõigest, mis seotud mikrolaineahjuga ning selles toidu valmistamisega. Kirjeldatakse erinevaid ahjutüüpe, õpetatakse mitmesuguseid nippe nendega ümberkäimisel. Lugejale tõestatakse, et mikrouunis on võimalik teha hõrgutisi eelroogadest ja jookidest praadide ja hoidisteni välja.
toiduvalmistamine, mikrolaineahjud, kokaraamatud, toit, retseptid, kulinaaria
Sari: Armastus käib kõhu kaudu
Hind:
8,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostaja Maire Suitsu, Sõbranna kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2001, hind: 4,00 eurot
Marje Sepp, Saledaks saada, saledaks jääda,
Perioodika, 1994, hind: 4,00 eurot
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Kokaraamatud all on 2340 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!