Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
365 KALAAutor(id): Tamás Kótai, Antal Vida
Kujundaja: Móni Kaszta, kaanekujundus Simone Sticker
Kirjastus: Grenader
Linn:
Aasta: 2012
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Mari Ets
ISBN: 9789949448845
Lehekülgi: 200
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 235x235x17 mm
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Vikerforell ja siig, euroopa merluus ja uusmeremaa angerjas – kokku 365 huvitavat kala kogu maailmast.
Kõikide kalade kohta leiab sellest teosest nii tutvustavad lühikirjeldused kui ka unikaalsed ja detailirohked joonised. Asendamatu abiline kalamehele ja kalatoitude huvilisele.
Hind:
19,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!