Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Karastusjoogid. Allikaveest limonaadiniAutor(id): Heino Gustavson
Kujundaja: J. Sonn
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1985
Originaalkeel: eesti
Lehekülgi: 80
Seisukord: veidi kulunud kaaned, raamatukogust kustutatud eksemplar, sisu normaalses korras
Mõõdud: 130x165 mm
Suurus: taskuformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 237
Brošüür "Karastusjoogid" annab üsna kokkusurutult, kuid siiski ammendavalt ülevaate loodusliku ja kunstliku mineraalvee, mõdu ja kalja tootmise ajaloost Eestis. Siirdudes üksikute käitiste juurde, viib autor lugeja pilgu minevikust olevikku, tänapäeva suurettevõtete valgetesse tootmissaalidesse. Mõeldud laiale lugejaringile.
Hind:
2,80 EUROtsing autori järgi:
Heino Gustavson, Võrumaa tervishoiuajaloost aastani 1940,
Eesti Tervishoiu Muuseum, 1996, hind: 5,00 eurot
Heino Gustavson, Eraettevõtlus Eesti lihatööstuses vabariigi päevil kuni natsionaliseerimiseni 1940. aastal,
Olion, 1994, hind: 9,00 eurot
Heino Gustavson, Igal kohal oma lugu (Eesti kohamuistendid),
Eesti Raamat, 1981, hind: 7,00 eurot
Heino Gustavson, Tallinna vanemad merekindlused (17.-19. sajand),
Olion, 1994, hind: 10,00 eurot
Heino Gustavson, Aegna,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 4,00 eurot
Heino Gustavson, Pajatusi pruulikojast. Ülevaade õlle tootmisest minevikust tänapäevani,
Valgus, 1982, hind: 4,00 eurot
Heino Gustavson, Tallinna vanadest apteekidest kuni 1917. a.,
Valgus, 1972, hind: 4,50 eurot
Heino Gustavson, Rainer Malmsaar ja Einar Talström, Prangli,
Eesti Raamat, 1979, hind: 2,50 eurot
Heino Gustavson, Mõnda Naissaarest,
Varrak, 1994, hind: 12,50 eurot
Heino Gustavson, Kõige vanem elukutse,
Olion, 1991, hind: 4,00 eurot
Heino Gustavson, Keila,
Eesti Raamat, 1979, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!