Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925-1926)Autor(id): Lauri Ülenurm, Karl Pajussaar, Andrus Saartok,
Kirjastus: Lydia Hotell OÜ
Linn:
Aasta: 2018
Originaalkeel:
ISBN: 9789949887972
Lehekülgi: 132
Seisukord: heas korras uus raamat kirjastusest
Mõõdud: 240x200
Suurus: Kõvakaaneline
Sisu:
Selle raamatu saame teele panna keskmiselt 3-5 päeva jooksul peale raha laekumist meie arvele.
Hõlm on restoran, mis kuulub restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide valikul Balti-ja Põhjamaade parimate restoranide hulka terve enda tegutsemisaja jooksul. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm. Uus retseptiraamat sisaldab endas Lydia Grünmann Holmi kirjutatud retseptikogust retsepte ja ka uusi meie kokkade poolt väljatöötatud retsepte.
Hind: -
Hetkel on otsas*
*Jäta enda
märge ootenimekirja, siis saame sulle eelisjärjekorras saata teavituse kui raamat on jälle saadaval.
Soovin teavitust raamatu saabumisel:
Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925-1926), Lauri Ülenurm, Karl Pajussaar, Andrus Saartok,, Lydia Hotell OÜ 2018Palun kontrolli üle punasega märgitud väljad
Ootenimekirja kandmine on ainult teavituse jaoks, kui raamat saabub poodi. Vormi täitmine ei pane sulle ostukohustust, sest osad väljaanded on haruldasemad kui teised, siis pole meil võimalik kuidagi ennustada täpset aega, millal raamat võib taas müügile tulla.
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Andrew Schloss, Imeline (enamjaolt) söödav teadus,
Tänapäev, 2017, hind: 15,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid,
Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Maire Suitsu; Koostanud: Pille Enden ja Lia Virkus, Tomatiraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 9,00 eurot
Pille Enden, Angeelika Kang ja Lia Virkus. Toimetaja Velve Saar, Kohupiima- ja kodujuustutoidud (2. osa),
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 14,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Pirukad (2. osa),
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Nelly Vahtramaa, Lia Virkus, Anton Mihkelsoo, Tatratoidud - pilafist šokolaadikoogini. Sari 100 rooga mini,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 13,00 eurot
Joanna Farrow, Liha,
Varrak, 2006, hind: 7,00 eurot
Retseptide toimetajad: Tiina Trolla, Heli Viedehof, Raili Mengel, Pärnumaa Romantilise Rannatee retseptiraamat. Recipes from Pärnumaa Romantic Coastline,
Pärnu Lahe Partnerluskogu, 2014, hind: 7,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 4,00 eurot
Alvar Andres Virkus, Lia Virkus, Poisid köögis,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 15,00 eurot
Kokaraamatud all on 2239 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!