Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Rebitavad leivad-saiadAutor(id): Nina Engels
Kirjastus: Sinisukk
Linn:
Aasta: 2018
Originaalkeel:
Tõlkija: Jana Johanson
ISBN: 9789949347247
Lehekülgi: 112
Seisukord: normaalses seisukorras raamat, raamatukogu ja raamatukogust mahakandmise tempel sees
Mõõdud: 245x215
Suurus: suures formaadis, kõvas köites
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 084A
"Viimasel ajal on üha populaarsemaks saanud rebitavad ahjusaiad ja -leivad. Neid pakutakse nii pidudel, grilliõhtutel kui ka lihtsalt vahepalana. Rebitavad küpsetised on väga erineva kujuga ning sama mitmekesised nagu nende nimedki. Olgu siis tegemist ahvileiva, sõrme-, lõõtsa- või pidusaiaga – neid kõiki saab portsjonite kaupa murda. Raamatus toodud retseptides kasutatakse alati värsket pärmi. Saiad on kas magusad või vürtsika täidisega, kihtidesse laotud, volditud, rullitud või mähitud ning seejärel ahjus kuldkollaseks küpsetatud. Tulemuseks on vastupandamatu täidisega mahlakad ja kohevad pärmisaiad.
Ja kui aega tõesti napib, siis valmistage saia- või leivapätsist maitsva täidisega murtav leib või sai. Ja tulemus? Lihtsalt võrratu! Aga valmistamine? Lihtne nagu lapsemäng. Kas ka palju vaeva? Minimaalselt. Nii kiirelt valmibki tavalisest saiapätsist parim piduroog, mille edu on garanteeritud.
"
Sinisukk
Hind:
15,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1983, hind: 4,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!