Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Jahimehe köök. Toite ulukilihastAutor(id): Peeter Kard
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1992
Originaalkeel:
ISBN: 5440007474
Lehekülgi: 176
Seisukord: kohati kulunud kaaned ja selg, veidi kulunud ja määrdunud leheservad, raamatukogust kustutatud eksemplar, normaalses seisukorras sisu (pilt on illustratiivne)
Mõõdud: 140 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
Rohkem kui 500 retsepti metsloomade ja -lindude lihast.
Raamatus on juhiseid ulukiliha ettevalmistamiseks, kuumtöötlemiseks, suitsutamiseks, koduseks konserveerimiseks ja toorelt kasutamiseks. Lisaks eesti köögis kasutusel olevatele uluki- ja metslinnulihast roogade retseptidele tutvustab autor hulganisti teiste rahvaste toite. Samuti annab ta retsepte marinaadide, kastmete ja lisandite valmistamiseks. Eraldi on selgitatud maitseainete ja maitsetaimede kasutamist.
Praktiline käsiraamat perenaistele.
Märksõnad:
ulukiliha
lihatoidud
kokaraamatud
metsloomad
Hind:
9,00 EUROtsing autori järgi:
Peeter Kard, Ungari guljašid,
1992, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Lihtsaid ungari toite,
1992, hind: 2,50 eurot
Peeter Kard, Soome köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Juudi köök,
, hind: 3,00 eurot
Peeter Kard, Itaalia köök,
1992, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
kirjandusühistu Teadus, 1992, hind: 4,50 eurot
Peeter Kard, Hoidised aedviljadest,
Eesti Aianduse ja Mesinduse Selts, 1990, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Hoidised puuviljadest,
1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Salateid ja suupisteid,
Varrak, 1991, hind: 4,00 eurot
Peeter Kard, Kotletid & kastmed,
Varrak, 1993, hind: 7,00 eurot
Peeter Kard, Kehva aja kokaraamat,
Perona, 1991, hind: 4,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Retseptid: Angeelika Kang, Tordid,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 4,00 eurot
Andra Kalda; toimetaja Tiina Lang, Aasta köögis. 2, Andra Kalda retseptid,
Marikiri Raamat, 2014, hind: 7,00 eurot
Jussi Talvi, Gastronoomia ajalugu,
Varrak, 2005, hind: 30,00 eurot
Aleksei Kulkov ja Konstantin Krasik, Tervise energia: astroloogi kokaraamat,
Paradiis, 2020, hind: 14,00 eurot
Carla Capalbo, Itaalia köök. Ehtsad itaalia road täis erutavaid maitseelamusi,
Varrak, 2006, hind: 15,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Toidud, mida lapsed tõesti armastavad,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Maitsvad kingitused aiast ja metsast. Ise tehtud, hästi tehtud,
Ilo, 2012, hind: 4,00 eurot
Sonia Allison, 1000 klassikalist mikrolaineahju rooga,
Ersen, 2002, hind: 9,00 eurot
Marineerimine. Hapendamine. Soolamine,
Ilo, 2012, hind: 6,00 eurot
Anni Arro, Itaalias, Pelgulinnas ja Sepamaal...,
Menu, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2360 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!