Teeme pasta nauditavaks Ajalugu Klõpsa siia , et näha täielikku loendit! Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat. ee
Alates 11. märtsist saab poodi tellitud pakke kätte endiselt tööajal E-R 10-18.00 ja L 10-16.00. Kaupluse ukse tagant helista tel. 734 1901. Pakiga posti teel saatmine toimib tavapäraselt.
Ostukorv

"Reisimees Konn""Eesti rahvarõivas ja mood. Estoni..""Lastevanematele laste kehalisest k..""Matsi talust lennuakadeemiani""Peekonisigade pidamine""Kaali kraatriväljal Phaetonit ots..""The black cat and other stories. K..""Inglid""Barokne Kadriorg""Pühakodade säilitamine ja areng...""Üksvahe""A Student Handbook for Writing in ..""Kaitseingel""61 tundi""Балтийский регион...""Eesti uuemad luuletajad""Karune elu ja kuidas karud sellega..""Inimõigused ja ausa õigusemõist..""Uusaeg 2""Aeg ja ruum. Uue muinsuskaitse poo..""Port Artur. Kolmas osa""Putini Venemaa""Muhu monoloogid""Rohelised baretid""Linnurahva kalender""Звенящие кедры Рос..""Truudusetud. 180 truudusetust reet..""Muutuste öö""Suured Siberi kuuse metsad [jutud]""Minu käsitööd 2011/4. Helmed ja..""Karjapoiss (jutustus)""Mälu. Jutustusi""Vaimulikud loosungid 2017: valitud..""Häkkimine võhikutele""Jõuluraamat""Võitlused Läänemerel. Suvi 1941..""Keha ja tema isiksus""Ilutegija 1992/18""Vanempioneerijuhi käsiraamat I""Veel üks Lotte""Silmade valgus""Kilpkonn ja õlgmarssal""Notari käsiraamat. Normatiivide k..""Enesetapp""Tallinn: The city of legend and tr..""Sihtmärk""Gabrieli and""Ilutegija 1991/7""Lustakad vastandid""Raskete valikute sügis 6. osa""Südame kutsel. Eesti misjonärid ..""Siluett 1980 talv (3)""Nägu udus""Naha- ja suguhaigused""Imetabane taju""Eesti rahva rõiva ilu. Kuda rahva..""Lugu lendavate taldrikutega""Naised. Käsiraamat meestele""Elumeistrid""Väike Prantsuse külalismaja""Õigus. Psühholoogia. Sotsioloogi..""Kriminaalõiguse eriosa. Õppemate..""12 trummarit. Põnevusromaan""Kuninga soov""Intelligent Drawings: Managing CAD..""Kootud sallid kogu maailmast""Vabanemine""Rahvusvaheline eraõigus""Inglise keel – minu rõõm. Õpi..""Torma kihelkonna ajalugu. 1933. aa..""Eesti kasulaps 2005""Keskendumisraskused""Lugusid toonasest Tartust""Tulejoonel. Triloogia teine raamat""Loobumise tarkus""Demokraatia ja sotsialism - kommun..""Väike rauduks""Nõnda öelgu Issanda lunastatud""Töötaja aastaraamat 1944""Väikeriigid ja rahvad""Tehnilis-keemiline kontroll leivat..""Väike seebimullipuhuja""Sosinad""Äiatar (romaan)""Haapsalu""Artiklite kogumik"
86 tk kogusumma: 833,50 EUR

Teema: Kokaraamatud
Pealkiri: Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast
Autor(id):

Kirjastus: Avita
Linn: Tallinn
Aasta: 2002
Originaalkeel:
Tõlkija: Toomas Metsis
ISBN: 9789985206355
Lehekülgi: 110

Seisukord: normaalses korras raamat

Mõõdud: 215x290
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega

Sisu:
See, et jahust ja veest võib saada klassikalisi spagette, fusillisid, rigatonisid, kannelloone, ravioolisid jt, on lausa uskumatu. Kuidas neid ka ei nimetataks, kõik nad on valmistatud kõvast nisust. Siit raamatust saate ideid, kuidas koos köögiviljast, lihast, ulukilihast, kalast ja mereloomadest tehtud raguude, kastmete, maitsetaimede, juustu või koorega saab sellistest taignaviguritest valmistada oivalisi roogi.

Märksõnad:
Avita
pastatooted
pastatoidud
kokaraamatud

Hind: 8,00 EUR
Teema Kokaraamatud alla viimati lisatud:

Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot

lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot

Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot

Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot

Koostanud Silvi Kohu, Pannkoogid. Soolased ja magusad,
Ata-Raamat, 2002, hind: 6,00 eurot

koostanud Sirje Kasemaa ; toimetanud Piibe Kohava, Maitsvad ahjuroad,
Odamees, 2012, hind: 5,00 eurot

Rex Stout, Nero Wolfe´i kokaraamat,
Elimelto, 2002, hind: 16,00 eurot

Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 2/2011. Salatid,
Septyni Menai, 2011, hind: 3,00 eurot

Koostanud Chantal Duroy, Hõrgutavad Mehhiko toidud,
Tormikiri, 2003, hind: 7,00 eurot

Arden Moore, Kokka ise koerale! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 6,00 eurot



Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa siia, et näha täielikku loendit!
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee
Teeme pasta nauditavaks. Ajalugu ja köögipraktika. Retsepte kogu maailmast, Avita 2002 | vanaraamat.ee

Kasutatud raamatud
Alates 1999. aastast järjest täienenud raamatukataloog sisaldab täna üht Eesti kõige hoolikamalt valitud, sisukaimat kollektsiooni, mis pakub raamatusõpradele ehedaimat lugemisrõõmu.

Üle 47 000 väljaande
Kui tüüpilises raamatupoes on tavapäraselt müügil umbes 3000 raamatut, siis Vanaraamatu antikvariaat pakub lugejaile suuremat valikut, sest müüme kasutatud raamatuid erinevatest kümnenditest.

Raamatute tellimine
Kõiki kataloogis müügil olevaid väljaandeid saad mugavalt tellida veebilehe kaudu.
Veebist ostmise juhend
Tellimistingimused
Privaatsustingimused

Kontaktandmed
Biblio OÜ, reg.nr. 10598332,
Raamatupood: Riia 5, Tartu, 51010 Eesti
Veebikataloog: www.vanaraamat.ee
Kontakttelefon (+372) 7 341 901
E-mail: 

 


www.vanaraamat.ee © 2024 Biblio OÜ » Kvaliteetsed kasutatud raamatud