Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tervis toidustAutor(id): Vesta Reest
Kujundaja: Marek Marana
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2007
Originaalkeel:
Lehekülgi: 112
Sari: 100 rooga
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 170 × 205 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
See raamat ei ole päris tavaline retseptiraamat, kuigi kõlbab kasutada ka sellisena, kui olete väsinud nn raskest toidust ning ihkate midagi uut ja kergemat.
Raamatu autor Vesta Reest on siia kogunud valiku oma juba seitse kevadet peetud paastu ajal valmistatavatest toitudest. Tema toidulauale ei satu midagi juhuslikku, sest seitsme lihavaba nädala menüü on tervise seisukohast hoolikalt läbi mõeldud - sel ajal peab organism saama kõik puhastumiseks ja uue energia kogumiseks vajaliku. Tulemuseks autori sõnul «kergustunne kehas, hommikune probleemideta ärkamine ja viirus-haigustesse mittenakatumine».
Kas ei kõla liigagi ahvatlevalt?
Märksõnad
paastumine
toiduvalmistamine
paastumine
tervislik toitumine
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
10,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
M. Eesmaa, A. Küüsvek, S. Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1974, hind: 4,40 eurot
Helgi Oras, Koduveinid,
Katherine, 1991, hind: 5,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Anni Arro, Läbi lillede. Vanaemast inspireeritud retseptid,
EKSA, 2023, hind: 30,00 eurot
Oksana Putan, Vene köök. Suur pirukaraamat,
TEA, 2018, hind: 40,00 eurot
Maire Suitsu, Eks elati ju ennegi,
Hea Lugu, 2017, hind: 25,00 eurot
Küpsetised,
Valio Eesti AS, 1997, hind: 10,00 eurot
Gordon Ramsay, Gordon Ramsays Home Cooking: Everything You Need to Know to Make Fabulous Food,
Grand Central, 2012, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2349 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!