Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. Kala. PiimAutor(id): Elle Reeder
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 5440013776
Lehekülgi: 128
Seisukord: pisut kulunud kaaned, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 140 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehmete kaantega raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 162
Raamatus käsitletakse kodust loomade ja lindude tapmist, liha esmast töötlemist ja säilitamist, samuti kõrvalsaaduste töötlemist ja toiduks kasutamist, kalade puhastamist ja säilitamist ning piimatoodete valmistamist.
Raamatu koostamisel on aluseks olnud autori praktilised kogemused ja aastatepikkuse katsetamise tulemused ning teadlaste soovitused.
Kui valmistate konservid raamatus kirjeldatud tehnoloogia järgi, õnnestuvad need kindlasti ja on käepärased kiirel toiduvalmistamisel.
Raamat on mõeldud noortele algajatele loomapidajatele. Liha- ja kalakonservide valmistamise osa on aga soovitatav ka neile, kes toormaterjali ostavad. Ökonoomne on varuda toiduaineid siis, kui hind on kõige soodsam.
Hind:
7,00 EUROtsing autori järgi:
Elle Reeder, Hoidistamine,
Valgus, 1993, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe raamat, 1998, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Neli aastaaega maapere köögis,
Maalehe Raamat, 1999, hind: 5,00 eurot
Koostanud: Elle Reeder, Selma Vitsur, Igast konservist maitsev roog,
Valgus, 1970, hind: 5,00 eurot
Elle Reeder, Köögiviljasalatid ja hoidised,
Ilmavalgus, 1995
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Marguerite Patten, Jeannette Ewin, Toitumissoovitused artriidi leevendamiseks. Eneseabiplaan ja üle 60 toiduretsepti. Jätke valuga hüvasti loomulikul teel,
Ersen, 2003, hind: 14,00 eurot
Salme Masso, Laste kokaraamat,
Valgus, 1985, hind: 3,50 eurot
Angelica Uudeküll, Potiemanda parimad palad. Parimad palad argipäevaks. Parimad palad pühapäevaks,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 12,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Šokolaad. Lihtsatest küpsistest hõrkude kookideni,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 20,00 eurot
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Pille Enden, Kodukirja parimad palad 2009,
AS Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 5,00 eurot
Pille Enden; Peatoimetaja: Aita Kivi, Kodukirja parimad palad 2008,
Ajakirjade Kirjastus, 2008, hind: 4,50 eurot
Pille Enden, Epp Mihkels, Lia Virkus, Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2010, hind: 16,00 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 3,50 eurot
Kokaraamatud all on 2341 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!