Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Küpsetame ise IAutor(id): Laine Remmelgas
Kirjastus: Eesti Ühing ''Teadus''
Linn: Tallinn
Aasta: 1990
Originaalkeel:
Lehekülgi: 52
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 138 × 192 mm
Suurus: tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
#T237# RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 149
Algajale perenaisele mõeldud raamatukeses on rohkesti tööd hõlbustavaid juhiseid ja näpunäiteid. Käsitletakse taignate eriliike, et algajad-küpsetajad saaksid võrdleva ettekujutuse, mille järgi valikut teha. Suurema osa brošüürist moodustavad retseptid.
Sisu:
-üldisi juhendeid küpsetamisel
-juhend taignate valmistamisel
-pärmitaigen
-muretaigen
-biskviittaigen
-lehttaigen
-õhuline munavalgetaigen, besee
-keedutaignatooted
-suured ja väikesed saiad
-pirukad
Hind:
3,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Anne Lill, konsultant Mihkel Zilmer, Väärt road [õige söömise teejuht],
Menu Kirjastus, 2013, hind: 12,00 eurot
Maria Öhrn, Laste oma kokaraamat,
Ilo, 2005, hind: 13,00 eurot
lood ja retseptid: Üllar Priks alias Myrakas, Sööme sõnu,
Postimees, 2016, hind: 22,00 eurot
Peeter Kard, Jahimehe köök. Toite ulukilihast,
Valgus, 1992, hind: 13,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!