Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Meie kalad meie laualAutor(id): Linda Petti, Ervin Pihu
Kujundaja: Ants Säde
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1993
Originaalkeel:
ISBN: 5440010262
Lehekülgi: 142
Seisukord: pisut kulunud ja määrdunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 143 × 210 mm
Suurus: tavaformaadis pehme kaanega
Sisu:
Antikvariaat: SEE KASUTATUD RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 037
Raamatus käsitletakse Eesti vetes - jõgedes, järvedes, riimvetes ja kalakasvatusmajandites - leiduvaid kalu nende süstemaatilises järjestuses, kusjuures kalade omadusi ja «elulugu» tutvustab ihtüoloog Ervin Pihu ja retseptid iga kalaliigi juurde kirjutab Linda Petti. Raamatu lõpus viidatakse lühidalt ka ühele populaarsele merekalale, heeringale, ning lisatakse muud vajalikku teavet kalakastmetest, maitseainetest ja lisanditest.
Kokaraamat
Hind:
3,60 EUROtsing autori järgi:
Linda Petti, Tomat ja tema sugulased,
Varrak, 1993, hind: 3,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Linda Petti, Kartulitoite,
Valgus, 1989, hind: 2,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Linda Petti, Ühepajatoidud ja vormiroad,
Maalehe Raamat, 1997, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Prantsuse köök,
Ilmavalgus, 1995, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Austria köök,
Ilmavalgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Tere, Ameerika. Kulinaarne teekond jänkidemaal,
Maalehe Raamat, 1998, hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Mitu uut ja maitsvat suutäit,
Maalehe raamat, 1997, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, 236 kartulirooga,
Ilmavalgus, 1995, hind: 4,00 eurot
Linda Petti, Supipiibel,
Maalehe Raamat, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud: Linda Petti, Perenaise meelespea. Kasutamiseks perenaistele toitude valmistamisel Tartu Konservitehase toodetest,
Eesti NSV Toiduainete Tööstuse Ministeerium, 1969, hind: 2,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
retseptide autorid: Õile Aavik, Terje Jürgens, Heli Kruusamägi, Marina Madisson, Elle Möller, Rosa Paimets, Ingrid Ploom, Elle Pool-Juhkanson, Liia Saatre, Taisi Talviste, Sergei Tšekmarjov, Kadi Viks, Viiu Viks, Eesti jõuluküpsetised ja -joogid. Eesti retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 8,00 eurot
Koostanud Siiri Kirikal, Eesti gourmet kokaraamat. Estonian Gourmet Cookbook,
Eesti Ekspressi Kirjastus, 2006, hind: 20,00 eurot
Marina Neri, Hõrgud ja ahvatlevad koogid. 140 magusat retsepti,
Koolibri, 2013, hind: 18,00 eurot
Gina Steer, Väike kohviraamat,
Koolibri, 1999, hind: 1,50 eurot
Gina Steer, Väike tomatiraamat,
Koolibri, 1999, hind: 2,50 eurot
tekst: Mollie Thomson, Rosalba Gioffrè, Carla Bardi, Salatid. Minikokaraamat,
Sinisukk, 2004, hind: 4,00 eurot
Elle Reeder, Liha. Kala. Piim,
Valgus, 1996, hind: 7,00 eurot
Silvi Kohu (koostaja), Vormiroad,
OÜ ATA-Raamat, 2000, hind: 4,00 eurot
Angela Laig, Jane Maastik, Kodune leivategu leivaküpsetusmasinaga,
Menu Kirjastus, 2012, hind: 25,00 eurot
Edith Soosaar, Kingitused köögist. Trühvlid, küpsised, pestod, kreemid.,
Menu, 2013, hind: 14,00 eurot
Kokaraamatud all on 2319 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!