Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Eesti köök. Estonian cookingAutor(id): tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus
Kujundaja: Aila Utsu
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2003
Originaalkeel:
Tõlkija: Siiri Kalev, Andre Kalev
ISBN: 9789985789018
Lehekülgi: 132
Sari: 100 rooga
Seisukord: pisut kulunud kaaned, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 225x225
Suurus: suures formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 169
Harri Ilves ja Lia Virkus on siia raamatusse kogunud armastatud eesti toitude retsepte. Mõned neist toitudest on pidanud vastu pikale ajaproovile, teised on jõudnud meie toidulauale üsna hiljuti. Maire Suitsu on pannud lühidalt kirja eestlase söögikommete arenguloo. Retseptide juures olevatelt piltidelt on näha, et eesti köök ei jää isuäratavusega põrmugi alla ühelegi teisele maailmas ülipopulaarsele köögile. Lisaks toidupiltidele leiab raamatust ka kauneid Eestimaa looduspilte. Kuna raamatu tekst, k.a retseptid, on paralleelselt nii eesti kui inglise keeles, sobib see retseptiraamat suurepäraselt ka kingituseks välismaalastele.
Märksõnad:
Ajakirjade Kirjastus
100 rooga
toitumistavad
rahvustoidud
Eesti
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Pille Enden ja Raili Mikk, Poole tunni road,
Ajakirjade Kirjastus, 2009, hind: 12,00 eurot
Koostanud Siiri Lelumees ja Liisa Pakosta, Koka-aabits. Eesti toit + DVD,
Suur Eesti Raamatuklubi, 2006, hind: 7,00 eurot
Koostanud Maria Kagan, Maailma rahvaste rahvusköögid ja toitude retseptid (1. osa),
Eesti Õppekirjanduse Keskus, 1993, hind: 4,50 eurot
Mart Vabar, Kalajutte käsi laiutamata ehk koduranna kogupere kokaraamat,
hind: 7,00 eurot
Linda Petti, Munatoite,
Valgus, 1987, hind: 2,50 eurot
Maimu Eesmaa, Aliide Küüsvek, Salme Masso, Valik toiduretsepte,
Valgus, 1980, hind: 3,00 eurot
Toimetanud: Salme Masso, Raamat maitsvast ja tervislikust toidust,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1955, hind: 18,00 eurot
Steven Wheeler, 20 minuti road. 50 isuäratavat, hõlpsat ja tervislikku retsepti,
Varrak, 1998, hind: 6,00 eurot
Andrew Schloss, Imeline (enamjaolt) söödav teadus,
Tänapäev, 2017, hind: 15,00 eurot
Jill Norman, Vürtsid,
Koolibri, 1998, hind: 4,00 eurot
Kokaraamatud all on 2239 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!