Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Liha. 80 klassikalist ja tänapäevast roogaAutor(id): Joanna Farrow
Kirjastus: Varrak
Linn: Tallinn
Aasta: 2006
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Talvi Tõnismann
ISBN: 9985311752
Lehekülgi: 144
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 159 × 273 mm
Suurus: tavaformaadist suuremas formaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 132
Enam kui 80 vaimustavat rooga kõikvõimalikeks juhtudeks. Kogu vajalik teave liha kohta: sobiva jaotustüki valimine, selle töötlemine ja toiduks valmistamine. Õnnestumise ja suurepärase lõpptulemuse tagavad fotod etapiviisilisest valmistamisest koos selgete juhistega.
kokaraamatud, toit
Hind:
7,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk eriväljaanne 5/2012. Supid,
Septyni Menai, 2012, hind: 4,00 eurot
Toimetaja Violeta Barysiene, Kööginurk 2013/3. Lihavõtteroad,
Septyni Menai, 2013, hind: 4,00 eurot
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!