Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
76 Koržetsi kalaroogaAutor(id): Kaarel Koržets
Kujundaja: Ivi Lipp
Kirjastus: A-meediagrupp
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949933044
Lehekülgi: 56
Seisukord: normaalses seisukorras raamat
Mõõdud: 230 × 170 mm
Suurus: piklikus tavaformaadis, pehmete kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 036
Selle raamatu autor Kaarel Korzets astub oma isa jälgedes ja pakub lihtsamaid ja keerukamaid, kiiresti valmivaid ja ka aeganõudvamaid kalasuppide ja –padade, eel- ja pearoogade retsepte.
Lisaks saab väikese ülevaate selle kohta, mida peaks silmas pidama kalade ostmise, puhastamise, fileerimise ning roogadeks muutmise juures.
Variantpealkiri Seitsekümmend kuus Koržetsi kalarooga
Märksõnad
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
kalad (zool.)
kalatoidud
toiduvalmistamine
kokaraamatud
Hind:
13,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!