Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Tujutõstvad toidud, mida armastame ja mille retsepte jagada põlvest põlveAutor(id): Kristina Efert
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn:
Aasta: 2016
Originaalkeel:
ISBN: 9789949392421
Lehekülgi: 128
Seisukord: heas korras raamat
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Juba lapsepõlvest mäletame, et lauale tõstetud toit võib tekitada nii rõõmu kui ka kurbust. Head tuju tekitavad need toidud, mis meile maitsevad ja mida me armastame, ning isu nende järele ei kao kuhugi ka aastakümnete möödudes – me teeme neid ikka ja jälle ja pakume neid ka oma lastele, andes nii retsepte edasi põlvest põlve. Valiku aluseks on enda kogemused pere- või tuttavate ringis pakutud toitudest, aga ka reisidel saadud kulinaarsetest elamustest. Osa siinsetest retseptidest on naeruväärselt lihtsad ja nõuavad vähe aega, samas võivad teised olla hirmutavalt pika ettevalmistusajaga. Aga uskuge – see kõik on suurepärase tulemuse nimel.
Märksõnad:
kokandus
Hind:
14,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!