Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Üsna odavalt, aga maitsvaltAutor(id): Liia Tiigi
Kujundaja: Anneli Aarma
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1996
Originaalkeel:
ISBN: 5440014101
Lehekülgi: 200
Seisukord: normaalses korras raamat
Mõõdud: 153 × 223 mm
Suurus: tavaformaat, kõva köide
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 134
Kokaraamatus on nii uusi kui vanu retsepte. Peamine mõte on julgustada proovima, eksperimenteerima, valmistama toitu sellest, mis olemas on, asendama puuduvaid aineid olemasolevatega. Ka sellest pole midagi, kui lõpuks saab valmis hoopis teine toit, mille tegemist retsepti järgi alustati. Peamine, et kõik oleks maitsev, isuäratav, tervislik, taskukohane ning teeks rõõmu nii sööjale kui ka tegijale.
Sisu:
Teadmiseks retseptikasutajale
Maitseained
Maitsetaimed
Toiduainete kuumtöötlemine
Kastmete valmistamine
Külmad suupisted
Salatid
Võileivad
Supid
Ühepajatoidud
Pudrud
Kalatoidud
Lihatoidud
Hakklihatoidud
Praed
Kastmetoidud
Üleküpsetatud toidud
Panniroad
Pannkoogid
Klimbid
Magustoidud
Saiad, pirukad, koogid
Märksõnad:
kokaraamatud
Hind:
5,00 EUROtsing autori järgi:
Liia Tiigi, Tähtpäevalaud varrudest kuldpulmadeni,
Valgus, 1998, hind: 7,00 eurot
Liia Tiigi, Leivatoite,
Valgus, 1983, hind: 3,00 eurot
Liia Tiigi, Pühadelaud uusaastahommikust vana-aastaõhtuni,
Valgus, 1996, hind: 6,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!