Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pitsilise köögi lõunad. Granaatõun ja piprateraAutor(id): Maru
Kujundaja: Angelika Schneider
Kirjastus: Menu Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2013
Originaalkeel:
ISBN: 9789949495771
Lehekülgi: 80
Seisukord: normaalses korras raamat, kaaned üle kiletatud, raamatukogu ja sealt mahakandmise tempel sees, sisu olemas ja korras
Mõõdud: 245x167
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
Köögikunstnik Maru on koostanud erilise kokaraamatu just talveks ja jõuludeks. Talviselt karges ja kaunis kokraamatus on 40 retspeti, mis jagunevad järgmistesse alapeatükkidesse: talvesupid, talvised salatid, ahjuampsud, talvehõrk, talveküpsised, talvekülm, talvine sahver, talveilu, magus argihõrk. Miks mitte katta just tänavu teistmoodi jõululaud ja pakkuda näiteks verivorste kartulitainas?
Märksõnad:
Menu Kirjastus
kokaraamatud
Hind:
9,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
toimetanud Tiina Tammer ja Kaja Torm, Sõbralikud söögid. Koos Figuurisõpradega,
Tammerraamat, 2013, hind: 18,00 eurot
Ühinenud Ajakirjad, Täielik kufi kokaraamat,
Ühinenud Ajakirjad, 2024, hind: 10,00 eurot
Triin Mägi, 40 tervisepäeva,
Pegasus, 2022, hind: 22,00 eurot
Kristina Eriksson, Vanaema lihapallid ja veel 50 hakklihatoitu,
2016, hind: 19,00 eurot
Linda Petti, Poissmeeste kokaraamat (retsepte),
Linda Petti, 1996, hind: 3,00 eurot
Tiina Lebane, Kohupiim ja kodujuust. Eesti köögi lemmikud,
Hea Lugu, 2019, hind: 11,00 eurot
Urmas Jalakas, 76 magustoitu,
Forma Media, 2007, hind: 3,00 eurot
Maiasmoka küpsetised,
Kaalujälgijad, 1999, hind: 6,00 eurot
Hele-Mai Alamaa, Eva-Maria Liiv, Kuidas küpsetada kõige krõbedam küpsis?,
Ajakirjade Kirjastus, 2017, hind: 9,00 eurot
tekstid: Külli Värnik ja Heidi Vihma; toimetaja: Eha Kõrge, Tänapäevane eesti köök,
Varrak, 2018, hind: 16,00 eurot
Kokaraamatud all on 2343 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!