Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Toiduvalmistamise tehnoloogiaAutor(id): Pjotr Grišin ja Nikolai Kovaljov
Kujundaja: K. Vanaveski
Kirjastus: Valgus
Linn: Tallinn
Aasta: 1968
Originaalkeel: vene keel
Tõlkija: M. Klement, A. Vakk, E. Saari
Lehekülgi: 340
Seisukord: kulunud kaaned, tagakaas osaliselt köitest lahti, sisu olemas ja loetav (pildil paremas seisus eksemplar)
Mõõdud: 150x220 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 050
Raamat käsitleb toiduvalmistamise tehnoloogia põhiküsimusi. Nende hulgas antakse lühike ülevaade toiduainete muutustest kuumtöötlemise protsessides, toiduainete toiduks ettevalmistamist roarühmade kaupa. Samuti on siin peatükk dieettoitlustamisest koos dieetide iseloomustuste ja toitude valmistamise eri viisidega. Raamat sobib õpikuks vastava eriala õpetamisel koolides.
Märksõnad:
toiduvalmistamine
toitlustamine
Hind:
4,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostajad: Julia Kornejeva, Irina Krivorukova; teksti autor: Julia Kornejeva; toimetaja: Pia Ehasalu, Peeter I kokaraamat,
Tallinna Linnamuuseum, 2022, hind: 16,00 eurot
Epp Mihkels, Kaupo Kindsigo, Ulukiroad,
Kaupo Kindsigo, 2022, hind: 16,00 eurot
Koostanud: Silvi Kuuse-Kohu, Salatid. Toorsalatid. Kausisalatid. Kokteilsalatid,
Ata-Raamat, 1996, hind: 4,00 eurot
Alfred Elmar Lepp, Toortaimtoitlaste toitude valmistamisõpetus,
Ilutrükk, 1992, hind: 6,00 eurot
Angeelika Kang, Lia Virkus, Maire Suitsu, Kohupiima- ja kodujuusturaamat,
Ajakirjade Kirjastus, 2006, hind: 10,00 eurot
Anita Pasopa ja Milda Peterson, Kokaraamat,
Valgus, 1968, hind: 3,00 eurot
Vello Lään, Joogiraamat,
Koolibri, 1993, hind: 7,00 eurot
Pille Enden, Maire Suitsu. Toimetanud: Velve Saar, Tarretatud piduroad,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 9,00 eurot
Laine Remmelgas, Küpsetame ise I,
Eesti Ühing ''Teadus'', 1990, hind: 3,00 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Eesti Riiklik Kirjastus, 1959, hind: 5,50 eurot
Kokaraamatud all on 2324 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!