Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Pizzad ja lahtised pirukadAutor(id): Silvi Kohu (koostaja)
Kujundaja: Silvi Kohu
Kirjastus: OÜ Ata-Raamat
Linn: Tartu
Aasta: 2001
Originaalkeel: eesti keel
Lehekülgi: 95
Seisukord: heas seisukorras raamat
Mõõdud: 113 × 172 mm
Suurus: taskuformaadis kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 236
Millega rõõmustada oma peret, üllatada meeldivaid külalisi?
Pizzaga, võimalikut itaaliapärase, meeleolukalt värvilise ja pagana maitsvaga. Või küpsetada hoopis lahtine pirukas krõbedas taignaümbrises, hõrgutava täidisega. Otsustamine ehk ongi selle juures kõige suurem vaev. Nii pizza kui lahtise piruka küpsetamine käib üsna hõlpsasti. Kui rikkaliku ja kuluka katte või täidise küpsetis saab, sõltub olukorrast.
Üks on siiski selge: ahjust tulnud imehästi lõhnavat pizzat ja pirukat on alati hea meel pakkuda.
kokaraamatud
Hind:
4,50 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!