Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
TiramisuAutor(id): Tekst, retseptid, fotod: Angeelika Kang
Kujundaja: Mai Grepp
Kirjastus: Ajakirjade Kirjastus
Linn: Tallinn
Aasta: 2009
Originaalkeel:
ISBN: 9789949454099
Lehekülgi: 80
Sari: 100 rooga
Seisukord: korralik raamat
Mõõdud: 170 × 207 mm
Suurus: tavaformaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 204
Tiramisu on vallutanud pea kõigi maailma maiasmokkade südamed. Seda õhkõrna ja sametist Itaaliast pärit klaasikalist magustoitu pakutakse loomulikult igas Itaalia restoranis, kuid väga populaarne on tiramisu ka kõigi kirglikke kokkajate seas.
Kas olete aga kunagi proovinud soolast tiramisut? Selle raamatu kaante vahelt leiate 35 magusat ja soolast tiramisu retsepti, mis ei käi üle jõu ka algajal katsetajal. Valikus on klassikalisi ja ka täiesti ootamatuid maitsekombinatsioone.
Märksõnad:
magustoidud
kokaraamatud
Sari: 100 rooga
Hind:
13,00 EUROtsing autori järgi:
tekst: Maire Suitsu ; toimetaja Lia Virkus ; retseptid: Harri Ilves, Lia Virkus, Eesti köök. Estonian cooking,
Ajakirjade Kirjastus, 2003, hind: 18,00 eurot
[tekst: Peter Holeinone, Ali Baba ja nelikümmend röövlit ja teisi muinasjutte,
Ersen, 1997, hind: 8,00 eurot
Jakob Grimm ja Wilhelm Grimm, tekst: Gerda Kroom, Konn-kuningapoeg,
Odamees, 2011, hind: 3,00 eurot
tekst: Brenda Apsley, Sõnad. Klappide all on peidus vahvad pildid!,
Egmont Estonia, 2011, hind: 4,00 eurot
Teksti autor: Ivar Etverk, Järvest järveni,
1994, hind: 6,00 eurot
retseptid: Lia Virkus, Britt Paju, Liina Karron; tekst: Liina Karron, Ehe Eesti köök / Taste of Estonia,
Hea Lugu, 2024, hind: 27,00 eurot
Vello Paluoja; tekst Silvia Paluoja, Portreed ja maastikud. Pastellmaalid 2006-2014. Portraits and landscapes. Pastels 2006-2014,
Vello Paluoja, 2015, hind: 10,00 eurot
tekst: Eero Epner, koomiksi autor: Joonas Sildre, Pangasaladus,
LHV, 2019, hind: 30,00 eurot
Mustrid: Virve Avik; Tekstid: Reet Piiri, Siire Vanaselja, Sokiraamat. Virve Aviku 60 sokimustrit,
Ajakirjade Kirjastus, 2007, hind: 24,00 eurot
Lia Virkus, Pille Enden; tekst: Maire Suitsu ; toimetanud Velve Saar, Kama. Eesti rahvustoit,
Ajakirjade Kirjastus AS, 2015, hind: 15,00 eurot
tekst ja retseptid: Lia Virkus, Tiina Lebane; toimetaja Velve Saar, Lõhe ja forell. Kuninglikud kalad meie köögis,
Ajakirjade Kirjastus, 2014, hind: 20,00 eurot
tekstide autor ja toimetaja: Riina Mägi, LEADER lugusid Jõgevamaalt,
Jõgevamaa Koostöökoda, 2015, hind: 8,00 eurot
Teema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!