Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Garneerime. Kaunistame. DekoreerimeAutor(id): konsulteerinud Tiina Parm
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2011
Originaalkeel: saksa keel
Tõlkija: Kerstti Kittus
ISBN: 9789949148004
Lehekülgi: 160
Seisukord: normaalses korras kasutatud raamat
Mõõdud: 240 × 270 mm
Suurus: suures formaadis ja kõvas köites raamat
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL 145
Hea toit peab erutama kõiki meeli – kõhutäie kõrvale jätkugu ka silmailu. Ohtrate näpunäidete ja fotode abil saab raamatust hõlpsasti õppida, kuidas valmistada roogi, mis on ühtaegu nii maitsvad kui ka kaunid. Valmistage kirevaid köögiviljalaevukesi, hõrke vahukooretorte, rohelisi maitsetaimepärgi, katke rikkalik külmlaud – see kõik on imelihtne! Nõu antakse ka laua dekoreerimise osas, olgu siis ukse ees kas lihavõtted, lapse sünnipäev, jõulud või koguni pulmad.
Originaali pealkiri Garnieren, verzieren, dekorieren. Eesti keeles
Märksõnad
peotoidud
toidud
garneerimine
serveerimine
lauakaunistused
nõuanded
kokaraamatud
Hind:
18,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
koostanud ja retseptid: Marika Vingissar; toimetanud Tiina Lebane, Kartul ja teised maitsvad juurikad,
Ühinenud Ajakirjad, 2021, hind: 6,00 eurot
Britt Paju, Taimsed argiroad,
Ajakirjade kirjastus, 2016, hind: 10,00 eurot
Antonio Carluccio ja Gennaro Contaldo, Kaks ablast itaallast,
Ajakirjade Kirjastus, 2012, hind: 24,00 eurot
Dr Denis Gingras, Dr Richard Béliveau; eessõna David Servan-Schreiberilt; erialaliselt toimetanud Mart Paberit, Toiduga vähi vastu,
Varrak, 2012, hind: 25,00 eurot
Anne Wilson, Tai köök,
Koolibri, 2008, hind: 4,50 eurot
Ida Savi, Saiad, pirukad, koogid,
Valgus, 1989, hind: 5,50 eurot
Nadežda Kaarma, Nadja väike koogiabi,
Menu, 2012, hind: 6,00 eurot
Aive Luigela, Hoidised,
Varrak, 2010, hind: 26,00 eurot
Salme Masso, Õunaraamat. Toidud, hoidised, säilitamine,
Valgus, 1988, hind: 2,50 eurot
Hilda Ottenson, Hoidised,
Valgus, 1983, hind: 6,00 eurot
Kokaraamatud all on 2342 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!