Teema: Kokaraamatud
Pealkiri:
Klassikalised kastmedAutor(id):
Kirjastus: Sinisukk
Linn: Tallinn
Aasta: 2001
Originaalkeel: inglise keel
Tõlkija: Eve Rütel
ISBN: 9985733452
Lehekülgi: 64
Seisukord: pisut pleekinud kaaned, muus osas normaalses korras raamat
Mõõdud: 208 × 208 mm
Suurus: tavaformaadist pisut suuremas formaadis, kõvade kaantega
Sisu:
RAAMAT ASUB LAOS, SAADAVAL 1-3 PÄEVA JOOKSUL. 133
Üle 30 ahvatleva retsepti magusate ja soolaste hõrkude kastmete, marinaadide ja salsade valmistamiseks.
Tuntud ja traditsioonilised: valge kaste, jõhvikakaste ja hollandi kaste ning isuäratavad uustulnukad: kirbe apelsinikaste, kreemjas safranikaste, suvine ürdimarinaad ja shokolaadikaste.
Põhipuljongite valmistamine, kastmete paksensamine ja soojas hoidmine.
Iga retsepti juures sammhaaval antud tegevusjuhis ja värvifoto.
Originaali pealkiri Making classic sauces. A cook's collection of essentials. Eesti keeles
Märksõnad
kastmed
kastmed
kokaraamatud
Hind:
12,00 EURTeema
Kokaraamatud alla viimati lisatud:
Salme Masso, Rahvaste toite,
Valgus, 1975, hind: 6,00 eurot
Linda Petti, Kokaraamat poissmeestele,
1991, hind: 1,50 eurot
Patti Delmonte, Kokka ise kassile! Tervislikud toidud - suurepärased retseptid,
TEA Kirjastus, 2013, hind: 4,50 eurot
Praetud lihatoidud,
International Masters Publishers AB, 2012, hind: 5,00 eurot
Sven Azojan, Liharaamat. Kodu & Aed,
Forma Media, 2005, hind: 3,50 eurot
S. Kuuse (koostaja), Pirukad,
AS ATA, 1995, hind: 8,00 eurot
Koostanud Silvi Kohu, Magusad hoidised,
ATA-Raamat, 2001, hind: 6,00 eurot
Õile Aavik, Kalkulatsiooniõpetus. Toitlustamine,
Ilo, 2007, hind: 8,00 eurot
E. Arunurm, M. Jaanimägi, A. Järvamägi, E. Kangur, Salme Masso, O. Relve, L. Remmelgas, A. Saa ja A. Tõnsing, Kokaraamat,
Valgus, 1984, hind: 9,50 eurot
Fredrik Eriksson, Räim & heeringas,
Sinisukk, 2013, hind: 19,00 eurot
Kokaraamatud all on 2322 raamatut. Klõpsa
siia, et näha täielikku loendit!